سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://www.aviny.com/karikator/InfoGaraphic/farhangi/images/Infographic-f-(56).jpg






تاریخ : دوشنبه 92/10/23 | 1:56 عصر | نویسنده : علی اکبر حق پسند | نظرات ()

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/10/23/1924269_503.jpg

مفتی وهابی عربستان در ادامه فتواهای گمراه کننده خود درباره تروریست‌های سوریه جهاد نکاح حتی با خواهر را مجاز خواند.

به نقل از شبکه وهابی وصال عربستان، ناصر العمر مفتی وهابی عربستان در ادامه فتواهای گمراه کننده خود درباره تروریست‌های سوریه، اعلام کرد:‌ از این پس در صورت عدم وجود غیر محارم برای مجاهدان در سوریه، آنها شرعا می‌توانند از محارم" از جمله خواهر خود در قالب جهاد نکاح استفاده کنند.

 

باشگاه خبرنگاران






تاریخ : دوشنبه 92/10/23 | 1:30 عصر | نویسنده : علی اکبر حق پسند | نظرات ()

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/6/26/1541380_298.jpg

یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به مضرات مصرف چای گفت:‌ برای کاهش اثر منفی چای بر از بین بردن آهن مورد نیاز بدن، مصرف آبلیمو به همراه آن توصیه می‌شود .

مصطفی رنجبر با بیان اینکه نوشیدن چای از عادات روزمره ایرانیان است، اظهار کرد: مصرف چای تا حد زیادی آهن بدن را کاهش می‌دهد که از این حیث بسیار مضر است.

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج افزود: از طرفی مصرف قند به همراه چای نیز عواقب سوء زیادی چون دریافت کالری اضافه، تخریب دندان‌ها و اضافه وزن را به دنبال دارد.

وی با هشدار به کارمندان ادامه داد: متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست در حالی که دلیل اضافه وزن این کارکنان به همین موضوع بر می‌گردد.

ویتامین c  موجود در آبلیمو جلوی کاهش آهن بدن را می‌گیرد

وی با بیان اینکه برای کاهش اثرات منفی چای بر آهن بدن مصرف آب‌لیمو همراه چای توصیه می‌شود، ادامه داد: آبلیمو با داشتن ویتامین C  می‌تواند اثر کاهشی چای بر آهن بدن را کم کند.

 رنجبر ابراز داشت: مصرف چای همراه آب‌لیموی تازه نه ‌تنها اشکالی ندارد بلکه عادت غذایی بسیار خوبی هم محسوب می‌شود.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: به طور کلی ترکیب پلی فنول‌های موجود در چای که خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آب‌لیموی تازه می‌تواند ارزش تغذیه‌ای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد.

وی توضیح داد: عادت به نوشیدن چای و آب‌لیمو که یکی از بهترین عادت‌های غذایی است، از گذشته‌های دور در میان ایرانیان رواج داشته و معمولاً ایرانی‌ها در فصل‌های سرد سال که لیموترش تازه به وفور در دسترس بود، علاقه بیشتری به نوشیدن چای و آب‌لیمو نشان می‌دادند.

آبلیمو را در چای سرد بریزید نه چای داغ

رنجبر با اشاره به روش صحیح مصرف آبلیمو و چای، تأکید کرد: البته باید حواسمان باشد که آب‌لیمو زمانی به چای اضافه شود که چای کاملا" خنک شده باشد تا ویتامین C موجود در آب‌لیمو در اثر گرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود.

وی گفت: طعم چای با افزودن کمی آب‌لیمو شکسته می‌شود و به همین دلیل هم حس خوشایندی برای مصرف‌کننده ایجاد می‌کند که در چنین مواردی، ممکن است افراد علاقه‌مند به چای و آب‌لیمو، نیاز بیشتری برای خوردن خوراکی‌های شیرینی مانند قند، شکر یا سایر شیرین‌کننده‌ها با این نوشیدنی در خود حس کنند.

این کارشناس تغذیه مصرف زیاد آبلیمو و چای را موجب افزایش مصرف قند و شیرینی‌جات دانست و خاطرنشان کرد: با این حساب اگر قرار باشد ارزش تغذیه‌ای چای را با آب‌لیمو افزایش دهید و از آن طرف طعم جدید آن را با مصرف تعداد بیشتری قند یا مقدار بیشتری شکر بپسندید، به هیچ‌وجه نوشیدن چای و آب‌لیمو به این صورت توصیه نمی‌شود.

رنجبر یادآور شد: مصرف قند فراوان، حتی با نوشیدنی‌های مفید و پرخاصیت  نیز بهداشت دهان و دندان را به خطرمی‌اندازد و موجب ابتلا به چاقی در طول زمان خواهد شد.

وی تأکید کرد: در هر صورت مصرف آب‌لیمو به همراه چای به منظور افزایش ارزش غذایی چای بوده و اگر قرار باشد به قیمت مصرف قند بیشتر، این کار را بکنیم، بهتر است که قید نوشیدن این نوع چای را بزنیم.

با ترویج طب سنتی در استان کهگیلویه و بویراحمد، مصرف دم‌نوش‌های گیاهی تا حدی جایگزین چای سیاه( چای معمولی) شده است؛ در طب سنتی به جز خواص ضدعفونی کننده‌گی، خواص دیگری برای چای مطرح نشده است.

باشگاه خبر نگاران






تاریخ : یکشنبه 92/10/22 | 12:57 عصر | نویسنده : علی اکبر حق پسند | نظرات ()

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/10/21/1917129_689.jpg

سخنران حرم مطهر رضوی گفت: پیامبر اکرم(ص) در همه حال، در زیر چتر توکل قرار داشت و همین امر عامل استقامت، پایمردى و پیروزى ایشان بود.

منیره عرفانی در سلسله جلسات سخنرانی که ویژه خواهران در رواق دارالاجابه حرم مطهررضوی برگزار شد، به بازتاب توکل در زندگی رسول اکرم(ص) پرداخت و اظهار داشت: صفت «توکل‏» به عنوان یکى از بارزترین صفات انبیاء در طول تاریخ است و ایشان همواره در برابر حوادث سخت، مشکلات طاقت فرسا و دشمنان بى رحم، اعتمادشان به خدا و تکیه‏گاهشان، ذات پاک او بوده است.

وی عنوان کرد: در حوزة نظامی علی‌رغم تمام کمبود امکانات، تاریخ شاهد غزوات بسیاری از پیامبر اعظم(ص) بوده است که در سایه صبر و استقامت و توکل به خداوند انجام شده و در حوزه سیاسی، استقامت آن حضرت(ص) در قبال تهدیدهای منافقان و مخالفان، بسیار درخور توجه است.

استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: حضرت محمد(ص) با رفتار خویش روش‌های زندگی را برای ما آموزش دادند و با سفارشات خود همواره تلاش داشتند که مسلمین را به راه راست و حرکت در مسیر صحیح زندگی رهنمون کنند. شکیبائی واستقامت آن حضرت دربرابر زخم‌زبانها به همراه نگاه محبت آمیزشان، چهرة زیبایی از دین را به نمایش گذاشته که خود تبلیغ زوایای مختلف دین است.

وی با اشاره به آیه‌ای از قرآن مجید که پیروزى و شکست را از آن خدا می‌داند افزود: توکل بر خدا، راه وصول مؤمنان به پیروزى است. اگر خداوند شما را یارى کند هیچ کس بر شما غالب نخواهد شد و در صورتی که دست از یارى شما بردارد، هیچ کس بعد از او شما را یارى نمی‌کند و مؤمنان همواره و در هر شرایطی باید بر خدا توکل کنند.

این کارشناس مذهبی با بیان این مطلب که با توکل می‌توانیم به یقین برسیم تصریح کرد: همه کارها را باید برای خداوند انجام دهیم که برای قیامت باقی و برقرار باشد و از هیچ‌کس هم غیر از خدا نترسیم.

عرفانی افزود: انسان هر قدر تنها باشد اگر توکل بر خدا داشته باشد، مشکلى ندارد، چرا که خداوند متعال، داراى قدرت بى نظیر است، قدرتى که قدرت‏هاى ناچیز بندگان در مقابل آن اثرى ندارد، جایى که عرش و عالم بالا با آن همه عظمتى که دارد در قبضه قدرت اوست هیچ گاه ‏بندگان متوکل را در برابر مشکلات و دشمنان تنها نمی‌گذارد

 

yjc.ir






تاریخ : یکشنبه 92/10/22 | 12:33 عصر | نویسنده : علی اکبر حق پسند | نظرات ()

رهبر انقلاب فرمودند: در عرصه‌ى دیپلماسى هم آن کشورى موفّق است که متّکى باشد به نیروى درون‌زا؛ آن دولتى میتواند در پشت میز مذاکره‌ دیپلماسى حرف خودش را سبز بکند و به مقصود و نتایج مورد نظر خودش دست پیدا بکند که متّکى باشد به یک اقتدار درونى، توانایى‌هاى درونى؛ حساب می‌برند از یک چنین دولتى.








تاریخ : یکشنبه 92/10/22 | 11:13 صبح | نویسنده : علی اکبر حق پسند | نظرات ()
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.